4 yıl önce de bypass geçirmiş… Özgü Namal’ın eşinin ölümüne dair detaylar

Yayın tarihi: 11 Ekim 2020 Pazar 12:29 pm - Güncelleme: 11 Ekim 2020 Pazar 1:51 pm

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Özgü Namal’ın eşi Ahmet Serdar Oral’ın 4 yıl önce de bypass olduğu öğrenildi.

Özgü Namal’ın 7 yıldır birlikte olduğu nefes terapisti eşi Ahmet Serdar Oral 53 yaşında kalp krizi geçirip hayata gözlerini yumdu.

Özgü Namal eşi Ahmet Serdar Oral’ın cenazesine katılamadı

CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

2015 yılından bu yana 2 çocuğuyla Muğla Köyceğiz’de yaşayan çift, bir süredir İstanbul’daki evlerindeydi. Geçtiğimiz pazartesi, sabaha karşı eşiyle bulundukları odadan çıkan Namal, döndüğünde Oral’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Namal’ın Nefes ve Elem Su adlı çocuklarına babalarını kaybettiklerini anlattığı öğrenildi.

Oyuncu Özgü Namal’ın acı günü

KALP HASTASIYDI

Uzun süredir nefes terapisti olan Oral, 2010 yılında da kalp krizi geçirdi. 2016 yılında ise kalp hastalığı nedeniyle bypass ameliyatı oldu.

Özgü Namal, Serdar Oral’la 2013 yılında aşk yaşamaya başlayıp kariyerine ara vermişti. Çiftin, Nefes ve Elem Su adında iki çocuğu var.

Çok yardımseverdi

Oral’ın ani ölümü, akraba ve arkadaşlarının yanı sıra, Köyceğiz’deki komşularını da üzdü. Mahalle Muhtarı Halil Demir, Oral’ın yardımsever biri olduğunu söyledi:

“Ahmet Bey çok sevilen, sayılan bir kişiydi. İyi bir insandı, yardımseverdi. Mahallede birçok insana yardımcı oldu.”(Hürriyet)