4 İngiliz kulübü Boey için yarışa girdi

Yayın tarihi: 30 Ekim 2023 Pazartesi 12:33 pm - Güncelleme: 30 Ekim 2023 Pazartesi 12:34 pm

İngiltere Premiere Lig takımları Manchester United, Arsenal, Brighton ve Burnley Galatasaray’ın sağ beki Sacha Boey’i transfer etmek için yarışa girdi.

Bu sezon ligde namağlup yoluna devam eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde iyi oyuna rağmen Bayern Münih’e mağlup oldu ve 4 puanda kaldı. Süper Lig’de ise yoluna namağlup yola devam eden Cimbom’da takımın yıldızlarından olan Sacha Boey için Premier Lig devleri transfer için kulübün kapısını çalacak.

İNGİLTERE’DEN DEV KANCA

Galatasaray’da son iki sezondur sergilediği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan Sacha Boey’e Arsenal’in ardından dört İngiliz ekibi daha talip oldu.

MACHESTER EKİBİ ÇOK İSTİYOR

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde de kendini gösteren ve başarılı futboluyla alkış toplayan Fransız futbolcu, İngiliz ve Fransız basınında sık sık adından söz ettiriyor. Ajansspor’un İngiliz basınından The SUN’ın haberinden edindiği bilgiye göre ismi son dönemde Arsenal ile anılan 23 yaşındaki yıldıza üç talip daha çıktı.

Haberde Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Manchester United’ın Sacha Boey’i gündemine aldığı vurgulandı.

OCAK AYINDA GELECEKLER

Manchester United yönetiminin, genç futbolcu için ocak ayında sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalacağı belirtildi. Haberde ayrıca, Boey için gelecek transfer döneminde İngili ekiplerinin büyük bir yarışa gireceği ifade edildi. Öte yandan Brighton ve Burnley de Boey’i kadrosuna katmak istiyor.