4 büyüklerden Halit Kıvanç için başsağlığı mesajı

Yayın tarihi: 26 Ekim 2022 Çarşamba 9:35 am - Güncelleme: 26 Ekim 2022 Çarşamba 9:35 am

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri, 97 yaşında hayatını kaybeden Halit Kıvanç için başsağlığı mesajı yayımladı.

Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Türkiye’nin en uzun süre çalışmış sunucularından Halit Kıvanç, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Pele ile ilk röportaj yapan gazeteci olarak tarihe geçmişti.

Halit Kıvanç’ın ölümü üzerine Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri, 97 yaşında hayatını kaybeden Halit Kıvanç için başsağlığı mesajı yayımladı.

Halit Kıvanç’ın ardından: Futbolun, dünya kupalarının kulaklarımızdaki sesi

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Radyo ve televizyonların efsane spor spikeri ve duayen gazeteci Halit Kıvanç’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

 

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Duayen gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Rekabetin zarafetini bizlere en derinden hissettiren Halit Kıvanç’a, Allah’tan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 

Fenerbahçe’nin internet sitesinde yer alan paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı:

“Kulübümüzün 570 sicil numaralı Yüksek Divan Kurulu üyesi, usta gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Camiamızın kıymetli isimlerinden Halit Kıvanç’a Allah’tan rahmet, ailesi, kederli yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz.”

 

Trabzonspor’un sosyal medya hesabından şu paylaşım yapıldı:

“Türk spor yayıncılığının kıymetli ismi Halit Kıvanç’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Büyük usta Halit Kıvanç’a Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz.”