300 engelli vatandaşa akülü ve manuel tekerlekli sandalye

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2021 Pazartesi 4:22 pm - Güncelleme: 23 Ağustos 2021 Pazartesi 4:22 pm

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ekonomik durumu iyi olmayan yurttaşların akülü ve tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı. Büyükşehir belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonda 80’i akülü, 300 engelli sandalyesi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Biz öyle bir toplumuz ki; üzüntüyü de sevinci de birlikte yaşıyoruz” dedi.

Türkiye’de son zamanlarda yaşanan felaketlere değinen Başkan Zeydan Karalar, yangınsız, selsiz, felaketsiz günler dileyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Son günlerde ülkemizin başına dertler geldi, canlar öldü, yüreğimiz yandı. Dilerim hiç birinizin ayağına taş değmez. Biz öyle bir toplumuz ki; sevinci de tasayı da birlikte yaşıyoruz. Hep böyle kardeşçe yaşayacağımız, felaketlerden uzak, dayanışma içerisinde günlerimiz olsun.”

HER KOŞULDA HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Engelli vatandaşlar için 300 akülü ve tekerlekli sandalye dağıttıklarını vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, “Belediyemizin tüm kadroları, her koşulda sizlerin yanınızda olmak için çalışıyor. Koşullar zor biliyorsunuz ama biz pandemide olduğu gibi yokluklar içinde birçok sorunu çözmeye çalışıyoruz. Bu dağıttığımız 300 engelli aracı da bunun bir göstergesidir. Bu sizlere dağıttığımız araçların olası arızalarında da bizim ekiplerimize başvurun. Hepinize hayırlı olsun” dedi.

EVE HAPSOLMAKTAN KURTULDUK

Engelli aracını alan vatandaşlar da, “Bizler evimize hapsolmuştuk. Başkan Zeydan Karalar ve Adana Büyükşehir Belediyesi bizi evden kurtardı. Artık insan içine çıkacak, topluma karışacağız, Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz” diye konuştular.