30 milyon kullanıcıya ulaşan Twitter’ın rakibi Threads’e ünlü akını

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2023 Perşembe 6:41 pm - Güncelleme: 6 Temmuz 2023 Perşembe 6:41 pm

Twitter’a rakip olarak Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürülen Threads uygulaması açılır açılmaz Türkiye’den ve dünyadan ünlü isimlerin de ilgisini çekti.

Elon Musk’ın Twitter’ına rakip olarak Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürülen Threads uygulaması, 100’den fazla ülkede kullanıma girdi. Facebook ve Instagram’ın çatı şirketi Meta’nın “metin tabanlı sohbet uygulaması” olan Threads’e, şimdiden ünlü isimler de kaydolmaya başladı.

Threads şimdiden 30 milyon kullanıcıya ulaştı.

Threads uygulamasının ilk ünlü kullanıcılarından biri Shakira oldu.

NTV’nin derlediği bilgilere göre; Instagram’ın en popüler isimlerinden Kim Kardashian ve Khloe Kardashian da artık Threads dünyasında. Jennifer Lopez, Justin Bieber, ünlü İngiliz şef Gordon Ramsey de Threads’in ilk kullanıcılarından oldu.

Türkiye’den de pek çok ünlü isim Threads uygulamasında hesap açtı. Bu isimler arasında Hadise, Ezgi Mola, Sertab Erener, Pınar Altuğ, Gülben Ergen, Seda Bakan, Ebru Gündeş, Emel Çölgeçen, Reynmen, Hande Erçel, Can Yılmaz, Hande Yener, Kerem Bürsin, Mert Fırat, Mert Yazıcıoğlu, Simge Sağın yer aldı.