3. şahıs modunda Cyberpunk 2077 böyle görünüyor

Yayın tarihi: 22 Aralık 2020 Salı 7:30 am - Güncelleme: 21 Aralık 2020 Pazartesi 6:15 pm

Cyberpunk 2077 3. şahıs modunda nasıl görünürdü diye hiç merak ettiniz mi? Oyunu modlayanları bu sorunuzun cevabını veriyor.

YouTube’da Cineagle adı ile videolar yayınlayan bir kanal Cyberpunk 2077 için bir üçüncü şahıs modunun nasıl görünebileceğini gösteren bir video paylaştı. Bu mod indirilemiyor olsa da, size gelecekteki bir moddan ne bekleyebileceğiniz konusunda bir fikir verebilir. Bakalım Cyberpunk 2077 3. şahıs modunda nasıl görünüyor?

Şimdi bu üçüncü şahıs kamera modunun bu ilk sürümü biraz kötü. Cineagle’a göre modacıların yapması gereken ilk şey ana karakterin animasyonlarını iyileştirmek olacak. Sadece bu da değil, 3. kişi perspektifinde ana karakterin varsayılan duruşu çok gülünç görünüyor.

Tahminimce, mod geliştiriciler ilk önce tüm oyun için üçüncü şahıs modunu etkinleştirecek bir mod yayınlayacaklar. Bunun ne zaman olacağını kimse tahmin edemez. Ardından, bazılarının onu düzeltmeye ve daha da iyileştirmeye çalıştığını görebiliriz.

Doğal olarak, çıktığı anda size böyle bir mod hakkında herhangi birini izin vereceğimizden emin olacağız. O zamana kadar aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Haberi bitirmeden önce, Cyberpunk 2077 için Gelişmiş Kontroller Modu ilginizi çekebilir. Bu mod, oyunun fare ve klavye kontrollerini iyileştirmeyi amaçlıyor. CD Projekt RED’in oyun için 9.0GB’lık bir güncelleme yayınladığını da belirtmekte fayda var. Ancak yine de bu güncelleme modlar kadar etkili değil.

Kojima PlayStation’a üvey evlat muamelesi yapıyor

Ocak ve Şubat aylarında büyük çaplı güncellemeler alacak olan oyun bakalım CDPR’nin yüzünü geç de olsa güldürebilecek mi?