3.5 metrelik dev piton eve girdi
5 Ocak 2021 Salı
Tayland’da Naruenat Ketvangkoung adlı kişi, evinin çatısından giren 3.5 metrelik piton, uzmanın uzun uğraşları sonucu yakalandı.
Tayland’da Naruenat Ketvangkoung adlı kişi, evine giren 3.5 metrelik dev piton korkuya neden oldu. Yerel medya,olayın başkent Bankok’ta meydana geldiğini belirtti.
Evin sahibi Naruenat Ketvangkoung, dışarıdan eve döndüğünde mutfak tavanının çöktüğünü ve büyük bir parçanın yere düştüğünü görünce hayret ettiğini söyledi. Ketvangkoung, mutfak ile yemek odasına giren 3.5 metre uzunluğundaki piton yılanıyla karşılaştı. Olaya ilişkin videoda, yılanın evin pek çok bölgesini dağıttığı ve tavanda hasar bıraktığı görüldü. Ketvangkoung, dev pitonu yakalaması için eve uzman çağırdı. Piton yılanı yakalandıktan sonra doğaya salındı.
Benzer Haberler
Bu da Kripto tosuncuğu! Thodex kurucusu 2 milyar dolarla kaçtı iddiası
22/04/2021 7:34
Polisin pazardan aldığı deniz ürünü hayatını değiştirdi
21/04/2021 10:12
Kendini Buda’ya adamak için giyotinle kafasını kesti
20/04/2021 12:29
Markette komodo ejderi paniği
08/04/2021 11:02