Bodo Glimt mağlubiyetinin ardından Ghezzal’dan dikkat çeken açıklama

Yayın tarihi: 27 Ekim 2023 Cuma 7:58 am - Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma 9:55 am

Beşiktaş’ın önemli isimlerinden Rachid Ghezzal, Bodo/Glimt karşısında alınan 3-1’lik yenilgi sonrası görüşlerini aktardı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin 3. hafta mücadelesinde Norveç ekibi Bodo/Glimt’e 3-1 mağlup olurken Lugano maçı sonrası ikinci mağlubiyetini aldı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Ghezzal, “Bizim için zor bir gece oldu. Çok kötü oynadık. Fiziksel, taktiksel, mental anlamda daha iyi oyuncularız. Bir şeyler yapmamız gerekiyor. Sorumluluk almalıyız. Bu akşam yapamadıklarımızı, bir sonraki maçta yapmalıyız. Bu gruptan çıkmak istiyorsak kalan 3 maçı kazanmalıyız” dedi.

KALAN 3 MAÇIN 2’Sİ EVİMİZDE

Ghezzal, açıklamalarını, “Maçtan hemen sonra bu durumun analizini yapmak zor. Ön alan baskısı yapmaya çalıştık, birçok şey denedik ama rakibimiz cevap vermedi. Baskıdan sonra topu kazanamazsanız işler kolay olmuyor. Gol yedikten sonra işler zorlaştı. Detaylar üzerinde analiz yapıp neleri yapamadıklarımızı anlamamız gerekiyor. Sonraki maç evimizde. Kalan 3 maçın 2’si evimizde, bu da önemli. İnşallah bu gruptan çıkacağız.” şeklinde tamamladı.

Beşiktaş Avrupa’da üç puana hasret