29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İBB’den ücretsiz Wi-Fi hizmeti

Yayın tarihi: 29 Ekim 2019 Salı 11:56 am - Güncelleme: 29 Ekim 2019 Salı 11:56 am

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı. Bildiğiniz gibi İstanbul’da İBBWIFI hizmeti uzun bir süredir yer alıyordu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bu hizmet ücretsiz olarak tüm vatandaşlara sunulacak.

İBB iştiraki İSTTELKOM tarafından verilen İBBWİFİ hizmetinde; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kotalar kaldırılacak. 29 Ekim 2019 Salı günü, gün boyunca Wi-Fi hizmetinden kotasız ve ücretsiz olarak yararlanılabilecek.

2.5 milyonu aşkın İBBWİFİ kullanıcısından günde ortalama 90 bini bu hizmeti kullanıyor. Günlük 2 megabit hız ve 1 GB kota ile hizmet veren bu servis ile aylık 200 TB indirme ve 25 TB yükleme yapılıyor.

ücretsiz Wi-Fi

İBB WiFi nasıl kullanılır?

İBB WiFi ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilmek için her kullanıcının Akıllı Telefon, Tablet bilgisayar veya dizüstü bilgisayar ile ücretsiz internet noktalarından ibbWiFi kablosuz ağına bağlanması gerekmektedir.

İBB WiFi Hizmetine Nasıl Kayıt olunur?

İBB WiFi ağının bulunduğu bölgeden veya İETT otobüs ve metrobüs araçlarından,İBB WiFi ağına bağlantı sağlandıktan sonra otomatik olarak gelen karşılama sayfasında, kullanıcı kayıt butonuna tıklanır ve gerekli bilgiler doldurulur. Kullanıcıya ait gerekli bilgiler doldurulduktan sonra kullanıcıya SMS olarak İBB WiFi şifresi gönderilir. Kullanıcı kendine ait bu şifre ile İBB WiFihizmetine bağlantı sağlaya bilmektedir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kotaların kaldırılması İstanbullu vatandaşlar için oldukça sevindiri bir haber. Bu haber ile tüm takipçilerimizin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘ün bize armağan ettiği bu eşsiz bayramını kutlarız.

Dijital Hizmet Vergisi kimleri kapsıyor? Tüketici bu vergiyi ödeyecek mi?