27 kat artacak altcoin projesini açıkladılar

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 2 Temmuz 2021 Cuma 12:05 am

Önde gelen analist Crypto Dog tarafından yapılan açıklamalara göre SOL coin yaklaşık olarak 27 kat yükseliş gösterecek. Böylece onun Ethereum’u bile geçmesi bekleniyor. Bu neredeyse imkansız gibi görünse bile aslında piyasa değerlenmesi ile mümkün.

Kripto paralar çok hızlı bir şekilde kat kat kazanç sağlayabiliyor. Aynı şekilde sert düşüşler yaşayarak yatırımcıları üzebiliyorlar. Demirbaş kripto paralar sert düşüşler sonrasında ayakta kalabilirken bazıları hiç beklenmeyen şekilde çakılıyor.

altcoin

SOL dijital varlığı özellikle son dönemlerde çok iyi bir performans sergiliyor. Ethereum ile karşılıklı grafiklerine bakıldığında onun daha fazla yükseldiği görülüyor. Ayrıca tüm kripto paralar çok sert bir şekilde düşerken SOL biraz daha sağlıklı bir düşüş yaşadı. Şu anda 32,8 dolardan işlem gören bu kripto para birimi Ethereum’dan daha iyi performans sergileyebilir.

 

Dünyanın en büyük altcoin varlığı olarak görülen Ethereum, şu anda SOL ile kıyaslandığında 27 kat daha değerli. Bu durum aynı şekilde dijital varlığın Ethereum’u geçmesini engelliyor. Yaşanan fon akışları nedeniyle tüm zamanların en yüksek seviyeleri gelebilir. Böyle bir durumda SOL coin için sert bir yükseliş bekleniyor.

Kripto paralarda devlet desteği geliyor: Herkese 30 dolarlık Bitcoin

Analistler genellikle güvenli kripto para birimlerinde kalkınmasında ısrarcı. Özellikle Ethereum ve SOL gibi kripto paralar güvenilir görülüyor.