24 yaşındaki genç kafede ‘yüksek ses’ cinayetinde öldü

Yayın tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba 4:29 pm - Güncelleme: 27 Aralık 2023 Çarşamba 4:29 pm

Tekirdağ’da bulunan bir kafede iki müşteri arasında yüksek sesle konuşma nedeniyle çıkan kavgada 24 yaşındaki Gökay Kazan tabanca ile vurularak öldürüldü.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bulunan bir kafeteryada meydana gelen olayda müşteri olarak bulunan Rıdvan Ersoy ile Gökay Kazan arasında iddiaya göre, yüksek sesle konuşma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ersoy, belindeki tabancası çıkarırken Kazan da eline geçirdiği çöp kovasıyla başına vurdu. Kafeteryadaki bir kişi araya girip, kavgaya önlemeye çalışırken, diğer müşteriler panik halinde kaçtı.

İkili arasındaki kavga sırasında Ersoy’un ateşlediği tabancadan çıkan kurşunun beline isabet ettiği Gökay Kazan, yere yığıldı. Ersoy, yanındaki arkadaşı M.K. ile kafeteryadan ayrıldı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlçede araç lastik satışı yapan Kazan, Çorlu Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı.

Kavga ile cinayet anı güvenlik kamerasına yansırken, inşaat malzemeleri satan Rıdvan Ersoy, olayda kullandığı tabanca ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu. M.K. de Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde gözaltına alındı. (DHA)

İşkence etti zorla çalıştırdı! Boşanma aşamasındaki kadın annesiyle konuşurken öldürüldü

Kaynak: DHA