21 yıllık dönem resmen sona erdi: Messi gözyaşlarıyla Barcelona’ya veda etti

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2021 Pazar 2:05 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2022 Cuma 9:42 am

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Barcelona, Arjantinli yıldızı Lionel Messi ile yollarının ayrıldığını açıklanıştı. Basın toplantısı düzenleyen Messi, gözyaşlarına hakim olamadı.

Barcelona ile Lionel Messi arasındaki 21 yıllık dönem resmen sona erdi. Kulüp başkanı Joan Laporta, Messi’nin ayrılığının geri döndürülemeyecek bir durumda olduğunu açıklamıştı.

Lionel Messi, basın toplantısı başlar başlamaz gözyaşlarına hakim olamadı. Messi şöyle konuştu:

“Gerçekten konuşabilecek durumda değilim. Çok düşündüm, ne diyebileceğimi bilmiyorum. Yaşananlardan hiçbir şey anlamadım. Tüm hayatımı burada geçirdim. Çok zor…”

“Bugün, her şeye veda etmek zorundayım. 13 yaşından beri buradayım. Geçen 21 yıldan sonra, eşim ve 3 Katalan-Arjantinli çocuğumla buradan ayrılıyorum. Evimde, Barcelona’da çok şey yaşadım. Birçok güzel hatıram var. Ayrıca kötü hatıralar da var. Hepsi benim bugün olduğum kişi olmamı sağladı. Tamamen dolu olan bir Camp Nou’da veda etmek isterdim. Beni seven herkese minnettarım.

Kariyerimin en zor anı. Çok üzgünüm. Ayrılmak istemedim. Çünkü Barcelona, benim aşık olduğum kulüp.

Paris Saint Germain ihtimaller içinde yer alıyor. Ayrılacağım belli olduktan sonra çok temasa geçen oldu. Henüz belli olan bir anlaşma yok.

Barcelona’dan ayrılmam gerektiği haberini öğrenmem beni çok zorladı. Hala tüm bu duyguların üstesinden gelmeye çalışıyorum. Ancak önemli olan futbol oynamaya devam etmem. Her şeyden çok futbolu seviyorum.”

Messi’nin yeni takımı belli oldu! Dudak uçuklatan ücret