Banyo dekorasyonunda eğilimler her zaman değişiyor. Özellikle minimal yaşam alanlarının artması ve banyolara ayrılan alanların küçülmeye başlaması ile birlikte daha ergonomik ve çok yönlü duşakabin modelleri ön plana çıkmaya başladı. Dar alanlara sahip banyolar dekore edilirken duşakabinler bu alanları en etkili şekilde kullanma fırsatı veriyor. Banyolarınızda doğru duşakabin modelini seçerek sizler de çok kullanışlı bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Yeni sezonun en şık duşakabin modelleri Ferah dizayn kalitesiyle https://www.ferahdizayn.com/urunler/dusakabin/ adresinde sizleri bekliyor.

2022 yılında en çok tercih edilen duşakabinler arasında teknesiz olan modeller ön plana çıkıyor. Bunun yanında alışılmış dekorasyon fikirlerine uyum sağlayanlar ise tekneli modelleri hala yoğun olarak tercih ediyor.

Duşakabin seçiminde her zaman banyonuzun ölçüleri ve ihtiyaçlarınız söz konusu oluyor. Bu nedenle 2022 yılında da her zaman sizlerin taleplerini karşılayacak ürünler ön plana çıkıyor. Endüstriyel ve modern tasarımlar her zaman daha popüler oluyor. Bu nedenle yenilikçi ve modern görünüme sahip duşakabinler bu yıl da popülerliğini korumaya devam edecek gibi görünüyor.

En Çok Tercih Edilen Duşakabin Modelleri

Duşakabin modelleri arasından bir seçim yaparken öncelikle banyo tipi ve boyutları dikkate alınıyor. Bu nedenle 2022 yılında popüler olan modeller arasından banyonuza en uygun olanı tercih etmeniz gerekiyor. Son birkaç yıldır teknesiz duşakabin modelleri çok ilgi gören ürünler oluyor. Bu modeller çok daha kolay temizlenebilir yapıda olduğu için tercih ediliyor. Aynı zamanda küçük ölçülere sahip banyolarda çok geniş ve işlevsel bir duş alanı sağlıyor.

Kompakt özellikte olan duşakabinler kullanışlılığı ve modern tasarımı ile her zaman dikkat çekiyor. Bu modellerde jakuzi ile birlikte duş küvetini de bir arada bulabiliyorsunuz. Kompakt modeller özellikle yüksek bedelli dekorasyon bütçelerinde ve geniş alana sahip banyolarda çok özel bir yaşam alanı oluşturmanızı sağlıyor.

Duşakabin modellerinde şekil de çok önemlidir. Dar alanlarda kare veya dikdörtgen modeller çok ilgi görüyor. Aynı zamanda alandan kazanmak isteyenler ise oval şekillerde olan duşakabinleri de tercih edebilirler.

2022 Duşakabin Fiyatları

Banyolarda tercih edeceğiniz duşakabin modelleri için fiyatlar her zaman değişiklik gösteriyor. Duşakabin fiyatları için öncelikle ürün kalitesi önemlidir. Bunun yanında model ve malzeme de fiyatlara etki ediyor. Aynı zamanda ölçüler de fiyatlarda en önemli noktalar arasındadır. Duşakabin modellerine yönelik fiyat bilgisi almak için öncelikle ölçüyü bilmek ve sonrasında model seçerek fiyat teklifi almak gerekiyor.