2022 model Opel Astra’nın satış tarihi netleşti

Yayın tarihi: 7 Aralık 2021 Salı 11:00 am - Güncelleme: 6 Aralık 2021 Pazartesi 6:15 pm

2022 model Opel Astra, gelecek yıl ülkemizde satışa sunulacak. Hatta gelen bilgilerle beraber aracın satış tarihi biraz daha netleşti.

Opel Astra Türkiye satış tarihi belli oldu! Bildiğiniz gibi PSA grubu, Peugeot 308 modeli sayesinde haklı tebrikleri kabul etti. Çünkü otomobilin tasarımsal yapısı sınıfındaki pek çok araçtan çok daha iyiydi. Tabii ki de zevkler ve renkler tartışılmaz. Seat Leon’u ve hatta Volkswagen Golf’ü daha şık bulanlar da kesinlikle vardır ancak genel kanı yenilenmiş 308’in bu konuda çok önde olduğu yönünde.

Şimdi ise gündemde PSA grubunun bir başka otomobili olan Opel Astra var. Aynı segmentte yarışacak olan otomobilin Peugeot 308’den önce ülkemize gelmesi kuvvetle muhtemel. Hatta bunun için tarih netleşmeye başladı bile. Buna göre Yeni Opel Astra, 2022 yılının bahar aylarında Türkiye’de satışa çıkacak. Fiyat hakkında henüz herhangi bir tahmin yapamıyoruz zira fiyatlar tamamen kur odaklı ortaya çıkıyor.

 

Opel Astra,

Opel Astra, üç farklı motor seçeneği ile karşımızda olacak. Bunların benzin, dizel ve hibrit olması bekleniyor. Hatta ilerleyen süreçlerde otomobilin tamamen elektrikli versiyonunun da satışa çıkması planlanıyor. Modelin özellikle arka yaşam alanı ve bagaj noktasında önceki neslinden ayrıldığını da belirtmek lazım.

Gelen verilere göre otomobilin bagaj alanı önceki nesle göre 50 litre daha fazla olacak. Arka yaşam alanı ve diz mesafesinde de gözle görülür değişimlerin olacağı ifade ediliyor. Opel Astra, Peugeot 308, Seat Leon ve Volkswagen Golf ile C sınıfı hatchback alanında ciddi bir rekabet bizleri bekliyor.

Elon Musk özel e-postaları sızdırılabilir!