2022; barış, sağlık, mutluluk, umut, bilim ve sanatla dolsun

Yayın tarihi: 31 Aralık 2021 Cuma 11:40 am - Güncelleme: 31 Aralık 2021 Cuma 11:40 am

Yeni bir yıla girerken, bir önceki yılda yaşanan olumsuzlukların ortadan kalkmasını, İnsanlığın Covid 19 belasından kurtulmasını, ekonomik sıkıntıların sona ermesini, aydınlık ve güzel günlerin çoğalmasını diliyorum. 2022; Adana’mıza, ülkemize ve insanlığa barış, kardeşlik, refah, huzur ve mutluluk getirsin.

Yeni yılda dünyadaki savaşların son bulmasını, yoksulluğun ve şiddetin sona ermesini, kadına yönelik şiddetin ortadan kalkmasını, kadın-erkek eşitliği yolunda önemli adımlar atılmasını ve eşit topluma doğru hızla yol alınmasını ümit ediyorum.
2022’de toplumun bütün mekanizmalarında adaletin ve demokrasinin köklü hale gelmesi için daha çok çaba göstermemiz gerektiğini düşünüyorum.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını, kentimizin sorunlarını biliyoruz. Bunların çözümü için olanaklar doğrultusunda bütün enerjimizle çalışıyoruz. Her yıl bir öncekinden daha iyi hale geliyoruz. Covid 19 ve genel ekonomik durumun yarattığı sorunlara rağmen, uzun yıllar boyunca kronik hale gelmiş problemleri teker teker çözüyoruz.
Yeni yılın hizmetle, sanatla, bilimle, umutla, köklü demokrasiyle, titiz adalet anlayışıyla dolu olmasını diliyor, başta hemşehrilerim olmak üzere, halkımızın ve insanlığın yeni yılını kutluyorum.

Zeydan Karalar
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı