2021 yılı için en iyi akıllı telefon hangisi oldu

Yayın tarihi: 30 Mart 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 29 Mart 2021 Pazartesi 5:27 pm

Teknoloji dünyasının en hareketli piyasalarından biri kuşkusuz akıllı telefon sektörü. Milyarlarca dolar paranın döndüğü sektörde birçok teknoloji devi pastadan alabilecekleri en büyük payı alma peşinde.

Bu pastadan en çok pay alanlar şu an için Apple ve Samsung. Ancak hemen ardından gelen birçok teknoloji devi de paylarını artırma peşindeler. Bu firmaları Xiomi, Huawei, Oppo olarak sıralayabiliriz.

akıllı telefon

Peki en iyi telefon hangisindedir? en iyi akıllı telefon modeli Sonuç yine iki büyük devin telefonlarından biri oldu. Araştırma şirketi Consumer Reports geçtiğimiz sene yaptığı araştırmayı bu sene de gerçekleştirdi. Uzun veri araştırmalarından sonra 2020 yılı için Güney koreli teknoloji devi Samsung’un amiral gemi telefonu Samsung Galaxy Note 20 Ultra en iyi telefon modeli seçilmişti.

2021 yılı yani bu sene için Samsung koltuğu en büyük rakibine kaptırmış durumda. Birinciliği kapan Apple’ın en iyi akıllı telefon modeli iPhone 12 Pro Max oldu. Telefonun özelliklerini hatırlayacak olursak İ;64-bit Apple Quad-Core işlemci hızı, 6 GB Ram, OLED ekran teknolojisi ile beraber HDR ekran yer alırken, 2160P (Ultra HD) 4K 2160P 60 Kare/Saniye özellikleri ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Fiyatına hatırlayacak olursak en azından Türkiye’deki fiyatı 128 GB için 16 bin TL olduğunu söyleyelim. Yani telefon unvanını fiyatıyla zaten gösteriyor. Firma önümüzdeki Eylül ayında yeni modellerini tanıtacak, bakalım yeni modelleri de listenin zirvesinde yer alarak unvanını koruyacak mı.

Uzman kripto para traderı 5 altcoin tavsiyesi verdi