2021 Koç burcunun yılı

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 2:12 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 3:54 am

Koç 21 Mart/ 20 Nisan

2021 yılının en şanslı burçlarından biri siz olacaksınız sevgili Koçlar. Son üç yıldır birçok sorunla boğuştunuz. Sevgiler, paralar, yakınlarınızı kaybettiniz. Her şeyden önemlisi de umudunuzu kaybettiğinizi düşündüğünüz anlar oldu.

Şikayet eden bir yapınız olmadığı için bunlarda geçer dediniz ama çok zorlandınız kabul edin.

2021 Burç Yorumları

Başınızda hangi dert olursa olsun güler yüzlü ve pozitif insanlarsınız. Gemi batsa dahi kıyıya çıkmasını bilirsiniz. 2021 de en önemli amacınız geminin batmamasını sağlamak olacak. Artık tüm kalbinizle gülmeye ve hayatın size sunduğu tüm hediyeleri severek kabul etmeye hazır olun. Paylaşma, yardımlaşma ve cömertlik deyince Zodyakta başı siz çekersiniz.

Paranız olmadığı zaman da kendinizden daha çok birilerine yardım edemediğiniz için üzülürsünüz. Muhtaç birine el uzatamayan Koç’un yaşadığı derin üzüntüyü ancak başka bir Koç anlar. Artık böyle üzüntülere de son.

2021 burç yorumları! Hangi burç nasıl etkilenecek?

Yoksulun, hasta olanın, dertlerle boğuşan birçok kişinin yaralarına merhem olacağınız bir yıl başlıyor.
Jüpiter ve Satürn Kova burcu transiti son yıllarda kıl payı ile kaçırmış olduğunuz tüm fırsatları yeniden gündeme taşıyacak.

Yıl boyunca kazançlarınızı artacak. Eliniz taşa değse altına çevireceksiniz. Böylesine müthiş bir enerjiyi hayatınızda ilk kez yaşayacaksınız. Mucizeleri kucaklamaya hazır olun. Kararlıkla istediğiniz tüm hayalleriniz gerçekleşecek.

Geçmiş yıllarda önünüzü kesmeye çalışan, arkanızdan hançerleri ile dolaşan kişiler kendi hayatlarında ki sıkıntılar nedeni ile sizinle uğraşmayı bırakacak. Bir kısmı da af dileyerek sizden destek isteyebilir. Kin duygusu barındırmayan koca yüreğinizle yakınlarınız eleştirse ve engellemeye kalksa bile siz ‘aman’ diyeni geri çevirmezsiniz.

Gelişime yönelik, değişimi kabul eden yönlerinizle hayatınızda önemli dönüşümleri başlatacaksınız.
Geçmiş yıllar sıkıntılı olsa da size sabretmeyi ve akışa teslim olmayı öğretti. Artık daha olgun ve sakinsiniz. Kavgalar, hırslar, öfke size göre değil.

Olgunlaşan karakteriniz iş hayatınıza da yansıyarak mesleki konularda yeni yapılanmaların meydana gelmesine sebep olacaktır.
Aşk ve evlilik ilişkilerinde de ne istediğini bilen, partnerini anlamaya ve uzlaşmaya çalışan yönlerinizin daha fazla ortaya çıkması ile evinizden kahkaha sesleri eksik olmayacak.

UFUKTA EVLİLİK VAR

Birçok bekar koç sessiz, sedasız sade bir törenle dünya evine girecek.

Özel hayatınızın düzene girmesi, partnerinizden aldığınız destek ve övgülerle önünüzdeki hiçbir engel kalıcı olmayacak. Partnerinizle yeni yılda can yoldaşı olmayı deneyimleyeceksiniz. Hayatınızda ki herkesin yerinden ayrı bir yere koyduğunuz partneriniz hem iş hem özel hayatınızdaki gönüllü yardımcınızda olarak yaşamanızı kolaylaştırmak için elinden geleni yapacak.

2021 Sağlık olarak da iyileşme ve zamanı olacak. Psikolojinizin iyileşmesi ve sakinliğiniz sağlığınıza da olumlu yansıyacak. Zorlu sağlık sorunlarıyla uğraşanlarda uygun tedavi yollarını bularak daha sağlıklı bir yaşamla hayata yeniden merhaba diyecekler.