2021 Ford Mondeo fiyatı inanılmaz bir seviyeye geldi

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2021 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 25 Ağustos 2021 Çarşamba 4:32 pm

2021 Ford Mondeo fiyatı 1 milyona yaklaştı! Günümüzde D sınıfına olan talep azalsa da geniş iç ve bagaj hacmi arayan aileler bu otomobillere ilgi göstermeye devam ediyor. Bu sınıfın öncüsü ise hiç şüphesiz ki Volkswagen Passat.

Hem ülkemizde hem de dünyada sınıfının liderlerinden olan Passat’a rakip olabilecek model sayısı ise bir hayli az. Ne Renault’nun Talisman’ı ne de Ford’un Mondeo’su satış rakamları anlamında Volkswagen Passat’ın yanına dahi yaklaşamıyor. Bu otomobile alternatif ise kuzeni sayılabilecek Skoda Superb modelinin olduğunu söylesek herhalde yanlış yapmış olmayız.

Ford Mondeo

Ford Mondeo ülkemizde zaten hiçbir zaman çok fazla satış yapamadı ancak yine de sınıfında saygın bir modeldi. Çok tercih edilmese bile tutkunları vardı ve bu otomobilin bir başka olduğu söyleniyordu. Ancak yıllar geçtikçe otomobil ülkemizde daha az satılır hale geldi ve artık günümüzde yalnızca tek donanım seviyesinden alıcı buluyor.

Titanium olarak isimlendirilen donanım bizlere 2.0 litrelik dizel bir motor sunuyor. 190 beygirlik güç üreten bu motora ise 8 ileri otomatik bir şanzıman eşlik ediyor. Oldukça heyecan verici bu paketin fiyatına baktığımızda ise insanda heyecandan ziyade bir hayal kırıklığı oluşuyor. Çünkü otomobil bahsi geçen donanımı ile 979.900 TL gibi uçuk bir fiyata alıcı bekliyor. 2021 Ford Mondeo, güncel fiyatı ile ülkemizde sınıfındaki hiçbir araca rakip olamayacak gibi duruyor.

Instagram’da yukarı kaydırma özelliği kalkıyor