Akrep burcu 2021’de çok temkinli olmalı

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 3:15 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 4:25 am

Akrep 23 Ekim/ 21 Kasım

Akrep burcu 2021 yılında Jüpiter, Satürn ve Uranüs gezegeninden olumsuz açılar alacağı için her konuda temkinli olması gerekecek. Çok düşünüp az konuşmak ve mükemmeli aramaktan vazgeçmeniz gerekiyor.

2021 Burç yorumları

Etrafınıza karşı ağır eleştirilerde bulunmamaya özen gösterin aksi takdirde yoğun tepkiler alabilirsiniz.
Kendinizi değiştirmek bir başkasını değiştirmekten daha kolaydır. Herkesi oldukları gibi kabul edin bunu yapamazsanız kendinizi bir savaş meydanında bulabilirsiniz.

Çevrenizdeki kişilerle farklı fikirlerde olabilir ve uzlaşma sorunları yaşayabilirsiniz. Fakat tamamen sizden daha farklı birine de saygı duymaya başladığınız zaman size de daha çok saygı duyulur.

Empati yeteneğinizi daha fazla ortaya koyabilirseniz evlilik, aşk, para ve iş ilişkilerinizdeki sorunları aza indirebilirsiniz.
Yönetici gezegeniniz Pluton kontrolcü yönlerinizi fazlalaştırıyor. İpleri elinizde hissetmediğiniz zamanlar hırçın ve kırıcı olabiliyorsunuz. Oysa hayat içinde her olayı ve en yakınınızı dahi kontrol etme imkanınız yok. Fazla baskı insanların yalan söylemesine neden olur. Yeni yılda yakınlarınızın sizden gizledikleri sırları öğrendiğiniz zaman bu durumun oluşmasında kendi payınızı da görmeye çalışın ve empati yapın.

2021 yılı sizin için yüzleşme yılı olacak. Bir ilişkide ne istersiniz, partnerinizden beklentileriniz nelerdir? Taleplerinizi eşinize açık, açık iletin ama onun neler istediğini de sorun. Eşiniz ve siz soruların cevaplarını tarafsızca verdiğiniz zaman ilişkileriniz daha fazla huzur verici olacaktır.

HATALARDAN UZAK DURUN

2021 burç yorumları! Hangi burç nasıl etkilenecek?

Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmamalısınız. Yeni yılda sır saklamanız da zor olacağından özellikle eşiniz gizli, saklı ne varsa öğrenerek karşınıza geçebilir. Ilımlı bir hesap sorma olmayacağını da bilerek hatalardan uzak durun.
Uranüs gezegeni eski düşünce sisteminizin yerinde yeller estirecek. Ani kararlar alacaksınız. Yeni iş anlaşmaları yaparken bekar Akrepler kendilerini nikah masasında da bulabilir.

Maddi konularda isteklerinizin peşinde koşarsanız büyük kazançlar elde edebilir hatta mal, mülk sahibi de olabilirsiniz. Ama yıl boyunca kimselere borç vermemeye ve kefil olmamaya çalışın aksi takdirde uzun yıllar sürecek borç ödeme zamanı başlayabilir. Çok kazanacağınızı düşünseniz de spekülasyonlara aldanmayıp risk içeren her konudan uzak durmalısınız.

Akrepler genelde sağlamcıdır ve parasının kıymetini bilir hatta kendisine cimri olduğu da söylenebilir. Ama hayat boyu birçok maddi kayıp yaşayabilir Akrepler. Bunun altında tüm şüpheciliğine rağmen sempati duyduğu kişilerin ona kazık atmayacağını düşünme yanılgısı yatar. Öyle ya o kimselere kazık atmaz, düşeni kaldırmaya çalışır onu sevenlerinde aynı şekilde hareket edeceğini düşünür ama bazı insanlar onun kadar borcuna sadık ve derin düşünmezler. Bu konuyu da yıl boyu kendinize hatırlatın.

Sağlık olarak dikkatli olmanız gereken bir yıl geçireceksiniz. Dişler, ayak bilekleriniz, hormonlar ve kalın bağırsaklarınızla alakalı sorunlara yatkın olacağınız için şikayetlerinizi ciddiye almalı ve doktor yolunu tutmalısınız.