2020’ye bomba gibi bir giriş yaptı : TCL 10 Pro tanıtıldı

Yayın tarihi: 9 Ocak 2020 Perşembe 5:24 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2020 Perşembe 5:24 pm

Türkiye pazarına geçtiğimiz aylarda akıllı telefonları ile giriş yapan TCL, bugün CES 2020 etkinliğinde yeni akıllı telefonu ile karşımıza çıktı. TCL 10 Pro ismini taşıyan bu model, orta segmentte olmasına rağmen, tasarımı ile iştah kabartıyor.

TCL 10 Pro Telefonda Qualcomm’un Snapdragon 765G yonga seti ve 4 GB RAM yer alıyor. Delikli ekran tasarımı ile gelen telefonda, fiziki parmak izi okuyucusu yer alıyor. Bu parmak izi okuyucusu telefonun arka bölümüne konumlandırılmış durumda.

Dört arka kamera ile gelen telefonun ana kamerası 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Ancak diğer kameralar hakkında henüz bilgi paylaşılmadı. Muhtemelen diğer kameralar; geniş açılı, telefoto ve derinlik veya macro olarak konumlandırılacak.

Huawei P40 için yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor!

500 dolar bandında satışa sunulması beklenen bu model hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki günlerde gelecek gibi görünüyor. TCL’nin bu modelleri Türkiye’de de satışa sunulacağı söyleniyor. Umarız, ilk modelleri gibi yüksek fiyattan giriş yapmak yerine Huawei ve Xiaomi ile baş etmek adına uygun bir fiyat politikası izlenir.

TCL 10 Pro

22 Şubat 2020 tarihinde Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2020 etkinliğinde hem bu model hakkında hem de 5G destekli TCL 10 5G modeli hakkında yeni bilgiler aktarılacak.

Sizce TCL bu telefonları ile fiyatı da uygun tutarsa Türkiye pazarında rakipleri karşısında başarılı olabilir mi?