2013’ün internet fenomeni ‘Tablet Reis’ yıllar sonra ortaya çıktı! Hikayesi yürekleri burktu

Yayın tarihi: 7 Şubat 2024 Çarşamba 2:47 pm - Güncelleme: 7 Şubat 2024 Çarşamba 7:08 pm

Yıllar önce tablet kutusundan salatalık çıkardığı video ile internet fenomenine dönüşen ‘Tablet Reis’ lakaplı Onurcan Güzel, yıllar sonra ortaya çıktı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya’da yaşadığı evin hasar alması nedeniyle taşındığını belirten Güzel; babasını kaybettiğini, annesinin ise evlendiğini söyledi. Kardeşiyle birlikte halasının evinde yaşadıklarını açıklayan Güzel, bir dönem depresyonda olduğunu ve canına kıymaya çalıştığını anlattı.

Türkiye, internet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte zaman içinde birçok fenomen tanıdı. O fenomenlerden biri de 2013 yılında tablet kutusundan salatalık çıkararak o anları kaydeden Onurcan Güzel. Güzel, 2013 yılında yayınladığı o video ile dönemin en çok paylaşılan fenomenlerinden birine dönüştü. Sosyal medya kullanıcıları Onurcan’a ‘Tablet Reis’ lakabını taktı.

Uzun süredir sosyal medyada varlık göstermeyen Güzel, yıllar sonra ortaya çıktı. ‘Testo Taylan’ isimli içerik üreticisinin YouTube kanalına konuk olan Güzel’in hayat hikayesi yürek burktu.

DEPREMDE EVİ HASAR ALINCA MEMLEKETİNDEN AYRILDI

Güzel, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya’daki evi hasar alınca büyüdüğü topraklardan ayrılmak zorunda kaldı. Babasını kaybettiğini ve annesinin bir başkasıyla evlendiğini söyleyen Güzel, şu anda kardeşiyle birlikte halasının evinde yaşadıklarını açıkladı. TikTok’ta yayın yaptığını söyleyen Güzel, halasının emekli maaşı ve sosyal medyadan az miktarda kazandığı para ile geçimlerini sağladığını söyledi.

CANINA KIYMAYI DENEDİ

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşadığını belirten Güzel, canına kıymayı denediğini de itiraf etti. Zor günler yaşadığını ancak şu anda sosyal medyada kısa videolar çektiğini söyleyen Güzel, sağlık sorunu nedeniyle fiziksel gelişiminin de ilerlemediğini açıkladı.

Güzel, “Genetik bir rahatsızlık nedeniyle gelişemiyorum, kilo alamıyorum, çalışamıyorum. Şu anda da sağlık durumum kötü” dedi.

Güzel’in hayat hikayesi, O’nu yıllar önce ekran karşısında gülerek izleyen binlerce kişiyi üzdü.

“VİDEOM KURGUYDU”

Güzel, herkesin hafızasına kazınan o tablet videosunu ise şöyle anlattı:

“2013 yılında videoyu çekmiştim. Videonun hepsi kurguydu. O dönemler de İnternetten alışveriş yapmak çok popüler değildi. Yapılan alışverişlerde domates, salatalık gibi ürünler çıkıyordu. Ben de bu videoyu buna ithafen çektim.”

Tablet Reis, Onurcan Güzel, Tablet reis son hali

İnternet fenomeni ‘Tekelci Ahmet Abi’ hayatını kaybetti

İnternet fenomeni Yunus Dönertaş’ın ağabeyi sessizliğini bozdu

Kaynak: TELE1