200 MP’lik Moto Edge 30 Ultra’yla çekilmiş ilk fotoğraf paylaşıldı

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2022 Salı 7:30 am - Güncelleme: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 1:20 pm

Bu ay kullanıcılarla buluşması beklenen Moto Edge 30 Ultra için bekleyiş sürerken, telefonun 200 megapiksellik kamerasıyla çekilen ilk fotoğraf paylaşıldı.

Bildiğiniz gibi bugün telefon alırken kullanıcıların baktığı ilk özelliklerden biri telefonun kamerası oluyor. Telefonun hem arka kamerası hem de selfie kamerası, kullanıcı çekme konusunda oldukça etkili olabiliyor. Bu yüzden de akıllı telefon üreticileri piyasadaki en iyi kameralı telefonları kullanıcılara sunabilmek için birbiriyle kıyasıya bir yarışa girmiş durumda. Bu yarış sayesinde telefonlardaki kameraların kapasitesi her geçen gün biraz daha yukarıya taşınıyor.

Moto Edge 30 Ultra

Bugün geldiğimiz noktada artık 200 megapiksel kameralı telefonlardan söz etmeye başladık. 200 megapiksel kamerayla gelen ilk telefonlardan biri de Motorola’nın Moto Edge 30 Ultra’sı olacak. Bu ay kullanıcılarla buluşması beklenen Moto Edge 30 Ultra için bekleyiş sürerken, telefonun 200 megapiksellik kamerasıyla çekilen ilk fotoğraf paylaşıldı. Telefonun kamerasını kabiliyetini gözler önüne seren bu fotoğrafı aşağıda bulabilirsiniz.

Her ne kadar fotoğraf çekilirken telefonun 200 megapiksellik lensi de kullanılmış olsa da fotoğrafın kendisi 50 megapiksel. Çünkü 200 megapiksellik bu lens tek başına gelmiyor. Ona katılan iki lensle birlikte üçlü bir arka kamera sisteminin parçası. Bu üç lensin birlikte çektiği fotoğraf sonra özel yazılımla birleştirilerek 50 megapiksellik bu yüksek çözünürlüklü görseli ortaya çıkarıyor.

Motorola’nın Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alan yeni amiral gemisi akıllı telefonu bu ay bitmeden resmi olarak tanıtılacak ve kısa süre sonra da satışa sunulacak.

 

Tesla cephesinde kritik bir ayrılık daha yaşandı