200 gramlık kahvenin fiyatı vatandaşı şoke etti!

Yayın tarihi: 4 Ocak 2021 Pazartesi 8:14 am - Güncelleme: 4 Ocak 2021 Pazartesi 8:19 am

Türkiye’de gıda ürünlerine gelen zamlar vatandaşın cebini yakarken 200 gramlık kahvenin fiyatı görenleri şoke etti. Paylaşılan görüntüler de 200 gramlık kahvenin fiyatı 77.50 olarak görülüyor.

Türkiye’deki ekonomik sorunlara koronavirüs salgınının da eklenmesi ile birlikte birçok üründe yüksek fiyat artışları meydana geldi. Ayçiçek yağı, zeytinyağı, yumurta ve diş macununun ardından kahve fiyatları da markete giden vatandaşları şoke etti.

Türkiye’de hayat pahalılığı her geçen gün artarken, marketlerden de ürünlere ilişkin çarpıcı görüntüler gelmeye devam ediyor.

Son olarak Ayçiçek yağı, zeytinyağı, yumurta ve diş macunu fiyatlarının ardından kahve fiyatlarındaki yükseliş de vatandaşın cebini yakmaya başladı. Sosyal medyada birçok kullanıcı, daha önceleri aldıkları kahvenin fiyatının yükselişe geçtiğini açıkladı.

Etiketteki fiyatı görünce gözlerine inanamadıklarını belirten vatandaşlar, günlük olarak en çok tüketilen ürünler arasında yer alan kahvenin fiyatının bu derece yükselmesinin dikkate değer olduğunu kaydettiler.

Buna göre vatandaşların paylaştığı görüntülerde, 200 gr toz kahvenin fiyatının 77, 50 TL olduğu görülüyor. Aynı kahvenin 100 gram fiyatı ise 42,50 TL olarak göze çarpıyor.