20 yaşındaki kızı Büyükçekmece gölünde ölü bulunan babanın gözyaşları

Yayın tarihi: 5 Aralık 2021 Pazar 10:24 am - Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 5:06 pm

Büyükçekmece Gölü kenarındaki cansız bedeni fark eden vatandaşlar polise haber derdi. Cesedin 20 yaşındaki Elif T.’ye ait olduğu belirlendi. Cesedi teşhis eden baba, gözyaşlarına hakim olamayarak zor anlar yaşadı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Büyükçekmece Gölü Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Gölün kenarında cansız bir beden fark eden vatandaşlar, olayı derhal polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin 20 yaşındaki Elif T.’ye ait olduğunu belirledi. Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın intihar mı ya da cinayet mi olduğu yapılacak çalışmaların ardından belli olacak.

BABA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Cesedin kimliğinin belli olması üzerine genç kadının babasına haber verildi. Olay yerine gelen Elif T.’nin babası, kızının cesedini teşhis ettikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Ayakta durmakta güçlük çeken babaya yakınları destek oldu.

AİLE YAKINLARI KONUŞTU

Aile yakını Rıza Altaylı “Kesin bilgi için emniyet ve savcılarımız araştırıyor. Dün saat 10.00’da dershaneye gidiyor. Akşam saatlerinde eve gelmeyince araştırılıyor. Büyükçekmece’de bir gölde, denizin üzerinde bir vatandaş görüyor emniyete bildiriyor. Üzerindeki kimlikten araştırılıyor böyle bir haber duyuluyor. Hiçbir problemi olmayan okulunda dersinde biriydi. Son derece mütevazi ve mutlu olan bir genç kızımızdı. Çok düzgün bir aile, bir sabotaj ve buna benzer bir olay asla düşünmüyoruz.” dedi.

“DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUZ”

Elif’in psikolojik bir sorununun olmadığını ifade eden Altaylı “Sanki köprünün üzerine bir resim çekmek için düştüğünü düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde olay netleşecek, böyle bir kasıt olayını düşünmüyoruz, beklemiyoruz, tahmin de etmiyoruz. Sanki dershane çıkışı oraya bir çay kahve içmeye gidiyor. Arkadaş grubu ile mi gitti tek mi gitti bilmiyoruz. Tahminimiz gezerken köprünün üstünde dengesini kaybetti düştü ihtimalini taşıyoruz. Lise mezunu üniversiteye hazırlanıyordu. Sabah kahvaltısını sabah 9 sıralarında babası ve ailesi ile evde yapıyor ve çıkıyor. Cenaze bugün Ordu’ya gidecek yarın da defnedilecek. Üç kardeşler iki kız bir abisi vardı bu en küçüğü ablası da üniversiteyi bitirmiş çok genç ve mütevazi bir kardeşimizdi.” dedi.

Selde kaybolan kişinin cesedi 114 gün sonra bulundu