2 yaşındaki Ecrin’den haber alınamıyor

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2021 Pazartesi 9:07 am - Güncelleme: 19 Temmuz 2021 Pazartesi 9:07 am

Antalya’nın Serik ilçesinde evin bahçesinde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Ecrin Keskin için arama çalışması başlatıldı. Ecrin’in dereye düşmüş olabileceğinden şüpheleniliyor.

Antalya’nın Serik ilçesinde babaannesi Fatma Keskin’in evde bulunduğu sırada kapının önünde oynayan Ecrin Keskin, bir anda gözden kayboldu. Dışarı çıktığında torunu Ecrin’i bulamayan babaanne Keskin çevrede arama yaptı. Bir süre aradıktan sonra Ecrin’i bulamayan babaanne, komşulardan yardım istedi.

Tüm aramalara rağmen bulanamayan Ecrin Keskin için komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve İHH İnsani Arama ve Kurtarma ekipleri ile dalgıç polisler sevk edildi. Engelli çocukları Mehmet’in yoğun bakım tedavisi gördüğü Antalya’daki hastanede bulunan sera işçisi anne ve baba da kayıp haberini alınca eve dönerek, çaresizce kızlarını aradı.

Küçük Ecrin’in bölgedeki seraları sulamak amacıyla kullanılan Beşgöz Deresi’ne düşmüş olabileceğinden şüphelenilerek, balık adamlar ve diğer ekipler eşliğinde arama çalışması yapıldı. Derenin yaklaşık 2 kilometrelik bölümünde yapılan aramalarda herhangi bir sonuç elde edilemedi. Ecrin Keskin’in bulunması için aramalar sürüyor.