2 Hakem daha göreve dönü! İşte 35. haftanın hakemleri

Yayın tarihi: 27 Nisan 2022 Çarşamba 3:47 pm - Güncelleme: 27 Nisan 2022 Çarşamba 3:47 pm

Süper Lig’in 35. haftasında görev yapacak olan hakemler açıklandı. Fenerbahçe-Gaziantep FK maçını Sarper Barış Saka, Trabzonspor-Antalyaspor maçını Atilla Karaoğlan, Kayserispor-Beşiktaş maçını Erkan Özdamar ve Galatasaray-Çaykur Rizespor maçını Kadir Sağlam yönetecek. Ayrıca bu hafta sürpriz hakemler de listede yer alıyor.

Süper Lig’in 35. haftasında görev yapacak olan hakemler açıklandı. Fenerbahçe -Gaziantep FK maçını Sarper Barış Saka, Trabzonspor-Antalyaspor maçını Atilla Karaoğlan, Kayserispor- Beşiktaş maçını Erkan Özdamar ve Galatasaray -Çaykur Rizespor maçını Kadir Sağlam yönetecek.

Ferhat Gündoğdu’nun MHK başkanlığı döneminde Süper Lig hakem kadrosundan düşürülen Abdulkadir Bitigen, Atakaş Hatayspor – Altay maçında görevlendirildi. Ayrıca Alper Ulusoy da sahalara yeniden geri dönen isimlerden. Ulusoy, bu hafta oynanacak Kasımpaşa-Medipol Başakşehir maçını yönetecek.

MHK’dan görev bıraktırılan hakemlerle ilgili dikkat çeken karar

ŞUBAT’TAN SONRA İLK

Abdulkadir Bitigen, 6 Şubat’tan sonra ilk kez Süper Lig’de düdük çalacak. Alper Ulusoy, 25 Şubat’tan sonra ilk kez Süper Lig’de görev alacak.

6 HAKEME GÖREV YOK

Ferhat Gündoğdu’nun MHK başkanlığı döneminde Süper Lig hakem kadrosundan düşürülen 12 hakemden 6’sı görevlerine geri dönerken, 6 hakeme henüz görev verilmedi. O isimler ise şu şekilde; Fırat Aydınus, Ali Palabıyık, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya.

İşte 35. haftanın hakemleri:

Trabzonspor-Antalyaspor: Atilla Karaoğlan
Fenerbahçe-Gaziantep FK: Sarper Barış Saka
Kayserispor-Beşiktaş: Erkan Özdamar
Galatasaray-Sivasspor: Kadir Sağlam
Konyaspor-Karagümrük: Arda Kardeşler
Giresunspor-Adana Demirspor: Halil Umut Meler
Kasımpaşa-Başakşehir: Alper Ulusoy
Hatayspor-Altay: Abdulkadir Bitigen
Alanyaspor-Yeni Malatyaspor: Turgut Doman
Göztepe-Çaykur Rizespor: Volkan Bayarslan