2 genç hayatını kaybetmişti! Otomobilin savrulduğu anlar güvenlik kamerasında

Yayın tarihi: 7 Mart 2021 Pazar 12:24 pm - Güncelleme: 7 Mart 2021 Pazar 12:24 pm

Bursa’da 24 yaşındaki Ercan Aslan yönetimindeki otomobil bir fabrikanın inşaat alanına düştü. Kazada Aslan ile yanında bulunan Halime Toksun yaşamını yitirirken otomobilin son görüntüsü ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde dün gece saatlerinde Ercan Aslan yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp fabrika inşaat alanına girdi. Otomobil, yaklaşık 10 metre yükseklikten taklalar atarak yuvarlandı.

İnşaat bekçisinin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Ercan Aslan’ın hayatını kaybettiği belirlenirken yaralı olarak itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılan Halime Toksun ise kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Aslan’ın cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından düştüğü çukurdan çıkartılarak Adli Tıp morguna kaldırılırdı. Hurdaya dönen otomobil ise vinçle kaza yerinden çıkartıldı.

OTOMOBİLİN SAVRULDUĞU AN KAMERADA

İki gencin, içerisinde bulunduğu otomobilin kazadan önceki son görüntüsü, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybettikten sonraki anlar dikkat çekti.