2. el otomobil fiyatları artıyor

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 11:01 am

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte otomobil piyasası da hareketlendi. Eğer yeni bir otomobil alacaksanız uyaralım. 2. el otomobil fiyatları artıyor! Acele edin.

Otomotiv sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere yaz aylarının gelmesiyle birlikte fiyatlarda yukarı yönlü bir hareketlenme olur. Nitekim şimdilerde de otomobil fiyatları artmaya başlamış durumda.

Zaten sıfır otomobil fiyatları Mayıs ayına girmemizle birlikte bir miktar artış göstermişti. Şimdi de sırada 2. el otomobiller var diyebiliriz.

Genel olarak bakıldığında 2. el otomobillerin fiyatları geçtiğimiz aylara oranla biraz artmış durumda. Fakat bu artışın Haziran ile birlikte daha da hissedilir olması bekleniyor.

2. el otomobil fiyatları

Yaz aylarında pek çok kişi memleketine ya da tatile gitmek için ya otomobilini değiştiriyor ya da otomobil alıyor. Hal böyle olunca fiyatlar da artıyor.

Önümüzdeki süreçte 2. el otomobil fiyatlarının şimdiye oranla biraz daha artması bekleniyor. Eğer şu aralar illa otomobil alacağım diye bir düşünceniz varsa biraz acele etmenizi tavsiye ederiz. Yoksa şimdiye göre biraz daha fazla ödeme yapmanız gerekebilir.

Eğer aceleniz yoksa da Eylül ve sonrasını beklemenizi tavsiye ederiz. Eğer ekonomide önemli bir çöküş yaşanmazsa, döviz kurları tekrardan rekor tazelemezse muhtemelen otomobil fiyatları da bu seviyelerde dolaşmaya hatta düşmeye devam edecektir. Elbette yine de tercih sizlerin.

Sıfır Volkswagen Golf fiyatları uçuşa geçti! İşte liste fiyatları