192 MP kameralı akıllı telefon

Yayın tarihi: 10 Nisan 2020 Cuma 11:29 am - Güncelleme: 10 Nisan 2020 Cuma 11:29 am

192 MP kameralı telefon mu olur? İşte bugüne kadarki en yüksek çözünürlüğe sahip kameralı telefon detayları.

Akıllı telefonlarda en büyük rekabet konularından birisi de hiç şüphesiz kameralar oldu ve 192 MP kameralı akıllı telefon rekabeti önemli ölçüde sarsacak gibi görünüyor. Kullanıcıların büyük bir bölümü Cep telefonlarından çok iyi çözünürlüğe sahip kameralar bekliyor. Özellikle de Çin merkezli akıllı telefon şirketleri profesyonel kameralar ile yarışan cihazlar üretmeye başlamıştı. Şimdi ise 192 megapiksel kameraya sahip bir akıllı telefon konuşulmaya başlandı.

192 MP

Akıllı telefon alan kullanıcıların önemli bir bölümü kameraların gelişmiş bir çözünürlüğe sahip olmasını talep ediyor. Bunun karşılayan en iyi şirketler ise hiç şüphesiz Huawei, Xiaomi ve Samsung üçlemesidir.

Digital Chat Station, Çin’de yaygın kullanılan sosyal medya platformu Weibo’da 192 MP kameraya sahip bir akıllı telefonun çok yakında piyasada olacağını söyledi. Bazı küçük detaylardan bu akıllı telefonun hangi şirket tarafından üretileceğini ortaya çıkarmak mümkündü. Xiaomi ve Samsung gibi şirketler olmadığını, zaten bu platform ifade etmişti.

Bu akıllı telefonun işlemcisinin Snapdragon 765 olması da çok büyük bir detay veriyor. Buradan çıkaracağımız sonuç yeni cihazın amiral gemisi olmayacağı yönünde. Bildiğiniz üzere çok daha farklı işlemciler amiral gemilerinden kullanılıyor. Ayrıca Snapdragon 765 bu tür bir kamerayı kaldırabilecek güce sahip. Bazı çevreler bu akıllı cihazın LG şirketi tarafından piyasaya sunulacağını söylüyor. Kısa bir süre içerisinde hangi şirket tarafından üretileceği kesinleşecek.

Çernobil radyasyon seviyesi 16 kat arttı