18 yaşındaki genç kızın ölümünde kimyasal şüphesi AFAD’ı harekete geçirdi

Yayın tarihi: 10 Ocak 2020 Cuma 8:06 am - Güncelleme: 10 Ocak 2020 Cuma 8:06 am

Sakarya’nın Erenler ilçesinde, 18 yaşındaki Fatma Rumeysa Ş.’nin ağabeyine mesaj atarak intihar ettiği olayda evde kimyasal madde bulunması üzerine inceleme başlatıldı.

Erenler Merkez Mahalle 1103 no’lu sokakta meydana gelen olayda babası vefat ettikten sonra psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Fatma Rumeysa Ş, sabah saatlerinde ağabeyine intihar edeceği yönünde mesaj attı.

Ağabeyi durumu polise haber verdikten sonra iş yerinden izin alıp eve gitti. Kardeşinin intihar ettiğini gören ağabey, sinir krizi geçirirken, sağlık ekibi genç kızın öldüğünü belirledi.

AFAD EKİPLERİ ÇAĞRILDI

Polis ekipleri evde yaptığı incelemede bir şişenin içinde kimyasal madde görünce AFAD ekipleri çağrıldı. AFAD ekipleri kimyasal maddeden incelemek için numune aldı. Genç kızın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Bu arada, genç kızın ağabeyi olay yerine gelirken aracını kaldırıma vurunca otomobil alev aldı. Çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri müdahale ederek alevleri büyümeden söndürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.