17 yaşındaki Yiğit Kalpak evinde ölü bulunmuştu! Öğretmen ifade verdi

Yayın tarihi: 22 Ekim 2022 Cumartesi 4:36 pm - Güncelleme: 22 Ekim 2022 Cumartesi 4:37 pm

17 yaşındaki Yiğit Kalpak’ın evinde ölü bulunduğu öğretmen H.G., “Telefonla arayıp, bana gelmek istediklerini söylediler. Ben de eve davet ettim. Ancak, kimsenin ölümünden sorumlu değilim” dedi.

Antalya Muratpaşa Cumhuriyet Mahallesi’nde 17 yaşındaki Lise Öğrencisi Yiğit Kalpak’ın iddiaya göre uyuşturucu kullandıktan sonra Almanca Öğretmeni H.G.’nin evinde ölü bulunmasıyla ilgili davada sanıkların ifadelerinin alınmasına başlandı.

Beş arkadaşıyla birlikte gözaltına alınan Öğretmen H.G., uyuşturucu hapları herkesin kendinin aldığını öne sürerek “Telefonla arayıp, bana gelmek istediklerini söylediler. Ben de eve davet ettim. Ancak, kimsenin ölümünden sorumlu değilim” şeklinde ifade verdi.

ÖĞRETMENLİKLE İLİŞİĞİ KESİLDİ

Kan örnekleri ve ifadeleri alınan Almanca öğretmeni H.G ile Kalpak’ın 5 arkadaşı, bugün sabah saatlerinde Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de Almanca öğretmeni H.G. ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Ücretli öğretmen kadrosunda yer alan H.G.’nin ek ders ücreti aldığı ve olayın ardından öğretmenlikle ilişiğinin kesildiği bildirildi.

17 yaşındaki genç, öğretmeninin evinde ölü bulundu