17 yaşındaki çocuğun kulağı ısırıldı, parçayı bulan bekçiler hastaneye yetiştirdi

Yayın tarihi: 15 Ocak 2021 Cuma 4:50 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2021 Cuma 4:52 pm

Diyarbakır’da bir kavga sırasında 17 yaşındaki çocuğun kulağı koparıldı. Koparılan parçayı bulan ekipler hastaneye götürdü.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde alkol alan bir grup mahalledeki gençlere laf atarak sataştı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından 17 yaşındaki bir çocuğun sol kulağın, ısırılarak koparıldı.

Kulağından parça koparılan çocuğun bağrışlarını duyanların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken saldırganlar kaçtı. Kulağından ısırılarak, parça koparılan çocuk, ambulansla Dicle Üniversitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

ISIRILAN PARÇAYI BEKÇİLER BULDU

Olayın ardından bölgede inceleme yapan polis ve mahalle bekçileri, kavgaya karışanları tespit etmek üzere çalışma başlattı. Ekipler, olay yerinde incelemelerini sürdürürken, hastaneye götürülen çocuğun kulağından kopan parçanın kayıp olduğu bilgisini aldı.

Polis ve mahalle bekçileri, cep telefonlarının ışıklarıyla yaklaşık 10 dakika boyunca olay yerinde arama yaptı. Kulak parçasını bulan mahalle bekçileri, hızla Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne götürerek, doktorlara teslim etti. Bu anlar ise mahalleli tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kavgaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.