17 Yaşındaki Beşiktaşlı Emirhan İlkhan’dan alkışlanacak hareket

Yayın tarihi: 9 Ocak 2022 Pazar 9:58 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2022 Pazar 10:00 pm

17 yaşındaki Beşiktaş futbolcusu Emirhan İlkhan, hakeme topun kendisinden çıktığını söyleyerek Rizespor’a tacı vermesi takdir topladı.

 

Süper Kupa’da ilk kez Beşiktaş formasıyla sahaya çıkan 2004 doğumlu Emirhan İlkhan, Rizespor karşısına ilk 11’de başladı. Emirhan İlkhan, maçta alkışlanacak bir harekette bulundu. Topun kendisinden çıktığını söyleyen genç futbolcu, Rizespor tribünlerinin alkışını aldı. Rize deplasmanına 19 kişilik kadroyla gelen Beşiktaş’ta koronavirüs salgınının da etkisiyle toplamda 16 oyuncu kadroda yer almadı.

Siyah beyazlı ekip, rakibine karşı bu akşam sahaya altyapı oyuncuları ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Siyah-beyazlılarda kadro dışı olan N’Sakala, Lens, Ljajic ve Douglas, sakatlıkları bulunan kaleci Mert Günok ile N’Koudou, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Can Bozdoğan ile temaslı olduğu için karantinada bulunan Mehmet Topal, Rize deplasmanında yer almıyor.

Koronavirüs testleri pozitif sonuçlanan Oğuzhan Özyakup, Mralem Pjanic, Cycle Larin, Teixeirea, Kenan Karaman, Rachid Ghezzal ile Atiba Hutchinson bu akşamki müsabakada yer almıyor.

Kırmızı kart, penaltı, 4 gol! Rize’de nefes kesen maç

Öte yandan kamp kadrosunda yer alan ve Rize’ye getirilen Salih Uçan, maça saatler kala sindirim sistemi rahatsızlığı geçirdiği için kadrodan çıkarıldı.