16 yaşındaki çocuk dövdüğü çocuğun babasını bıçakladı

Yayın tarihi: 11 Temmuz 2023 Salı 12:16 pm - Güncelleme: 11 Temmuz 2023 Salı 12:18 pm

Bursa’da 16 yaşındaki M.İ., düğünde tartıştığı 10 yaşındaki A.H’yi darbetti, daha sonra olaya tepki gösteren çocuğun babasını bıçaklayıp kaçtı. Aranan M.İ.’nin 3 ay önce de başka bir çocuğu bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Bursa’da bir sokak düğününde iki çocuk arasındaki tartışma kanlı bitti. Olay dün akşam 23.00 sıralarında İnegöl ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi Uncu Sokakta yapılan düğünde meydana geldi. İddiaya göre, M.İ., A.H.’ye tokat attı.

Bunu gören baba Levent H. olaya müdahale ederek oğlunu darbeden M.İ.’ye tepki gösterdi. Yaşanan tartışma sırasında M.İ., Levent H.’yi bıçakla göğsünden yaralayarak olay yerinden kaçtı. Levent H., İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralanan baba Levent H.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Davetlilerin ihbarı üzerine polis olay yerine geldi. Polisin inceleme yaptığı sırada düğünün hiçbir şey yaşanmamış gibi kaldığı yerden devam etti.

Polis, olay yerinden kaçan M.İ.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

BAŞKA BİR ÇOCUĞU DA BIÇAKLAMIŞ

M.İ.’nin, 21 Nisan’da İnegöl ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan Kültürpark’ta tartıştığı R.C.’yi (13) de bacağından bıçakladığı ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi.