15 Temmuz şehidinin oğlu: “Topladıklarını Fethullahçı dostlarıyla mı yediler”

Yayın tarihi: 28 Mart 2019 Perşembe 1:47 pm - Güncelleme: 28 Mart 2019 Perşembe 1:47 pm

Sabri Ünal’ın son durumunu 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz’ın oğlu Alpaslan Cambaz anlattı.

Darbe gecesi Altunizade’de durdurmaya çalıştığı iki tankın üzerinden geçmesi sonucu yaralanan Sabri Ünal , gazi kimliğini ve madalyasını iade etmişti.

Sabri Ünal, gazilik madalyasını iade ettiğini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu:

“Aşama 1 tamamlandı. ASPB’ye istifa dilekçemi ve gerekli evrakları verdim. Gazi kimliğini, gazi madalyasını, ücretsiz seyahat kartını (akbil) iade ettim. Bu saatten sonra 15 Temmuz temalı bir yerde adımı kullanıp kimse kendisini zor duruma sokmasın. Çıkıp benim akıllılığımı, deliliğimi, haklılığımı veya haksızlığımı savunmasın/iddia etmesin ki cevap hakkı doğmasın. Ben hakkıma giren herkese hakkımı helal ediyorum ve SUSMA hakkımı kullanmak üzere BU hesabı burada sabitliyorum. Bu aşamada muhtemelen hakkımda bir soruşturma açılır, psikolojik durum tespiti falan yapılmak istenebilir. Muhtemel şeyler. Hızlıca iade edebileceğim şeyler: Su indirimi, elektrik indirimi, varsa doğalgaz indiriminin iadesi. Biraz da onlarla uğraşacağım. Daha zorlu yoldan iade etmem gereken kısımlar. Kullanmış olduğum faizsiz kredi hakkı. Talep edilirse darbe sonrası verilen tazminatlar ve maluliyet maaşı!”

Ünal, açıklamasının ardından Twitter hesabını kapatmıştı.

ALPASLAN CAMBAZ’DAN “SABRİ ÜNAL” AÇIKLAMASI

Sabri Ünal’ın son durumunu 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz’ın oğlu Alpaslan Cambaz anlattı.

Alpaslan Cambaz, sosyal medya hesabından “15 Temmuz’da tankın altından çıkan Sabri abi, hastane masraflarının altında kalmış. Bugün 45. seansını tamamladı. Tedaviye devam edemeyecek. İyileşme yok, iş yok, sevdiği kız da evlenmiş, kafayı ondan kazıtmış böyle” açıklamasında bulundu.

İŞTE O MESAJ

TOPLADIKLARINI FETHULLAHÇI DOSTLARIYLA MI YEDİLER YOKSA…

Cambaz’ın bu mesajı üzerine sosyal medyadan “Yardım kampanyası başlatalım, ben ilk gönüllüyüm” tepkisi geldi.

Bu tepkiye Alpaslan Cambaz, şöyle karşılık verdi:

“Bu bir yardım çağrısı değildi, gerçeği göstermek içindi. O kampanya da yapıldı zaten, devlet eliyle bir güzel milletini dolandırdılar. Topladıklarını Fethullahçı dostlarıyla mı yediler, birbirinden lüzumsuz yüksek bütçeli 15 Temmuz organizasyonlarında yine kendi adamlarını mı zengin ettiler bilinmez”

İŞTE O MESAJLAR: