14 yaşındaki çocuğa defalarca tecavüz edip, vahşice katlettiler

Yayın tarihi: 8 Kasım 2019 Cuma 11:22 am - Güncelleme: 8 Kasım 2019 Cuma 1:11 pm

İrlanda’nın Başkenti Dublin’de yaşanan olayda, 15 yaşındaki ‘satanist’ olduklarını iddia eden iki genç, 14 yaşındaki kız arkadaşlarına defalarca tecavüz edip vahşice katletti. Genç kızın cesedi terk edilmiş bir binada çıplak halde bulundu.

 

14 yaşındaki genç kız, iki arkadaşının kurbanı oldu. ‘satanist’ olduklarını söyleyen iki erkek arkadaşı eğlenme bahanesiyle kendisini davet etti. Issız bir yerde buldukları harabe bir eve gittiler.

Burada iki genç çocuk arkadaşlarına cinsel saldırıda bulundu. Öte yandan katiller genç kıza işkence ettiler. Kaybolduktan 3 gün sonra çıplak halde bulunan genç kızda 60’tan fazla yara izi olduğu bildirildi.

Emniyet güçleri korkunç olayı araştırırken cep telefonu kayıtlarını inceledi ve iki arkadaşıyla olay günü mesajlaştığını ve buluşma ayarladıklarını keşfetti. Genç kızdan sadece 1 yaş büyük olan iki genç gözaltına alındıktan sonra sorgulandı. Suçlarını itiraf eden gençler cinayet ve cinsel saldırı ile yargılandı.

MAHKEME KARAR VERDİ

Bugün yapılan karar duruşmasında gençlerden biri ömür boyu hapis cezası alırken, diğer genç 15 yıl hapis ile cezalandırıldı. Genç kızın ailesi “Hayatımızın aşkı” dedikleri çocuklarının artık mezarında daha huzurlu olacağına inandıklarını söyledi.

Kızlarının acısını sonsuza kadar yaşayacaklarını ifade eden aile, her gece uykularından uyanıp kızlarını düşündüklerini ifade etti.

Dublin’de yaşayan aile, kızları Ana Kriegel’ı 2 yaşındayken Rusya’dan evlatlık olarak aldıktan sonra hayatlarının tamamen değiştiğini ve onu en iyi şekilde büyütmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

ÖLÜMÜNDEN ÖNCE VE SONRA TECAVÜZE UĞRADIĞI AÇIKLANDI

Yapılan incelemelerin ardından Ana Kriegel’ın başına ve boynuna altığı sert darbeler sonucu hayatını kaybettiği ve hem öncesinde hem de sonrasında tecavüze uğradığı açıklandı.

Polisler terk edilmiş binanın içerisinde bulunan tüm nesnelerin kanla kaplı olduğuna dikkat çekerken, Ana’nın tüm kıyafetlerinin de parçalanmış olduğunu belirtti. Her iki çocuk da ifadelerinde birbirlerini suçladı ancak olayı beraber gerçekleştirdikleri belirlendi. Jüri üyeleri 14 saat 25 dakika süren görüşmenin ardından her iki genci de hapis ile cezalandırdı.