14 ve 15 yaşlarındaki iki çocuğa motosikletle silahlı saldırı

Yayın tarihi: 31 Ekim 2023 Salı 12:36 pm - Güncelleme: 31 Ekim 2023 Salı 12:36 pm

İstanbul’da bir kişi, kardeşiyle kavga ettikleri iddiasıyla biri 14 diğeri 15 yaşında olan iki çocuğa silahlı saldırı düzenlendi. Çocuklar yaralanırken, polis saldırganı arıyor.

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde iddiaya göre, mahallede bulunan bir parkın yan sokağında yürüyen B.M.K. (15) ve S.Y.B. (14) isminin K.V. olduğu öğrenilen motosikletli bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanarak yere yığılan iki çocuk sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayın yaşandığı yer ve çevresinde güvenlik önlemleri alan polis saldırganı arıyor.

KARDEŞİYLE KAVGA ETMİŞLER

Yaralı çocukların hastanede alınan ilk ifadesinde olayın saldırıyı gerçekleştiren kişinin kardeşi ile kavga etmeleri nedeniyle gerçekleştiği beyan etti. Polis ekipleri olayın nedeni ve saldırganın yakalanmasıyla alakalı çalışma başlattı.

‘KOŞUP BAKTIK GERÇEKTEN VURULMUŞ’

Mahalle sakinlerinden Murat Oduncu yaşananlar ile ilgili, “Biz balkonda oturuyorduk çocuğun yerde yattığını gördük ne oldu diye sorduğumda vurulduğunu söyledi biz koştuk baktık gerçekten vurulmuş polis ve ambulansı aradık. 2 kişi vurulmuştu biri aşağıda diğeri de burada yere düşmüştü ben ekiplere haber verdim. Çocuk iyiydi ama aşağıdaki biraz kötüydü ağlıyordu” dedi.

Çorum’da otobüs durağına silahlı saldırı! 3 yaralı