13 yaşındaki kıza saldırmıştı! Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Yayın tarihi: 26 Şubat 2021 Cuma 5:36 pm - Güncelleme: 26 Şubat 2021 Cuma 7:57 pm

Aksaray’da sokak ortasında 13 yaşındaki Dilek E.’ye yumruk atan saldırgan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Saldırgan Muhammed A.’nın psikolojik tedavi gördüğü iddia edildi.

24 Şubat Çarşamba günü Aksaray’da 8’inci sınıf öğrencisi Dilek E., kurstan çıktıktan sonra bir süre yürüyüp, köşe başındaki kaldırımda anneannesi Saliha A.’yı beklemeye başladı. Ara sokaktan gelen, başında bere ve yüzünde cerrahi maske olan kişi, Dilek E.’nin yüzüne yumruk atıp, yoluna devam etti.

Neye uğradığını şaşıran ve aldığı darbe sonucu dudağından yaralanan Dilek E., ağlamaya başladı. Durumu fark eden çevredekiler, hemen Dilek E.’nin yardımına koşup, polise de haber verdi. Bu sırada gelen Saliha A. da torunun ağladığını ve yaralandığını görünce endişelendi.

İhbarla bölgeye gelen polis eşliğinde hastaneye gidip, sağlık kontrolünden geçen Dilek E., saldırgan hakkında şikayetçi oldu. Polis, olay anının yansıdığı güvenlik kamera kayıtlardan yola çıkıp şüphelinin Muhammed A. olduğunu saptadı. Muhammed A., bugün sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı.

Psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Muhammed A., sevk edildiği mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.