13 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdı, defalarca tecavüz etti!

Yayın tarihi: 18 Eylül 2019 Çarşamba 11:46 am - Güncelleme: 18 Eylül 2019 Çarşamba 12:11 pm

Moskova’da yaşanan olayın detayları kan dondurdu. 32 yaşındaki evli Artem Aetabayev, 13 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırıp 3 gün boyunca tecavüz ettiği için tutuklandı. Kan donduran olayda detaylar dehşete düşürdü.

O gün okuldan çıkıp evine dönmek isteyen küçük kız arkadaşıyla birlikte yolda yürürken bir anda yanlarına yaklaşan Aetabayev küçük kızı zorla tutarak aracına bindirdi. Bilmediği bir adrese götürdü.

3 gün boyunca sürekli cinsel istismar eden cani, şiddet uyguladığı küçük kıza zaman zaman yemek yaptırıp şarkı söylemesini istedi. Bilmediği bir adreste kapalı kalan küçük kızın ailesinin olay günü polise gitmesinin ardından arama çalışmaları başladı ancak bir sonuç alınamadı. Mahallelinin de katıldığı arama çalışmalarında evler kontrol edildi ancak ismi açıklanmayan kızdan bir iz bulunamadı.

Mucize kurtuluş

Küçük kız bir kez daha istismar edilmesinin ardından Aetabayev aldığı fazla alkolün etkisiyle sarhoş oldu ve sızdı. Bu durumu fırsat bilen küçük kız kapının anahtarını tesadüf eseri buldu ve kendisini dışarı atıp koşmaya başladı. Yolda gördüğü polisler kızın durumundan şüphelenip durdurunca korkunç gerçek ortaya çıktı.

Kızının henüz iletişim kuramadığını ifade eden annesi, “Korkunç görünüyordu ve yüzünde morluklar vardı. Sürekli ağılıyordu ve durduramıyorduk” dedi.

Küçük kızın polis tarafından bulunduğu bölgede yapılan araştırmaların ardından 32 yaşındaki Aetabayev’in bir öğrenci evi kiraladığı ve burada kaldığı tespit edildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan cani, tutuklanarak cezaevine gönderildi.