Dorukhan Toköz ifşa edildi! İşte görüntüler

Yayın tarihi: 6 Şubat 2020 Perşembe 1:15 pm - Güncelleme: 6 Şubat 2020 Perşembe 1:17 pm

Beşiktaş forması giyen milli futbolcu Dorukhan Toköz, bu kez sosyal medya mesajlarıyla gündeme geldi. Enise Sude isimli Instagram kullanıcısı, Dorukhan Toköz’ün kendisine gönderdiği mesajları ifşa ederek sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Beşiktaş’ın milli futbolcusu Dorukhan Toköz, bu kez sosyal medyada gönderdiği mesajlarla gündem oldu.

Enise Sude isimli Instagram kullanıcısı, milli futbolcunun kendisine gönderdiği mesajları ifşa ederek ve bir anda dikkatleri üzerine çekti.

DORUKHAN’DAN YALANLADI

Mesajlaşma görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Dorukhan Toköz, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı ve böyle bir mesajlaşmanın kesinlikle yaşanmadığını ve gerekli hukuki işlemleri başlattığını söyledi.

Dorukhan Toköz’ün açıklaması şu şekilde;

 

GERİ ADIM ATTI, MESAJLARI SİLDİ

“Türk müsün?” diyerek Enise Sude isimli kullanıcıya mesaj atan Dorukhan Toköz, sohbetin sonunda genç kadınla buluşmak istedi. Bu davet üzerine genç kadının “Herhalde sen benim kaç futbolcuyu ifşa ettiğimi görmedin” mesajıyla karşılaşan milli futbolcu geri adım attı ve gönderdiği mesajları sildi.

Enise Sude isimli kullanıcı, Dorukhan Toköz’le arasında geçen diyalogları Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşırken, “Bu gidişle takım oluşturacağım galiba. R nedir, nasıl yapılır?” mesajlarıyla milli yıldızın geri adım attığını belirtti.

EMRE MOR’U DA İFŞA ETMİŞTİ

Sondakika haberine göre; Enise Sude, daha önce de Galatasaray’ın eski oyuncusu Emre Mor’un attığı mesajları ifşa ederek gündeme gelmiş ve “Bazıları ifşalanmayı hak etti” mesajını yazarak Emre Mor’u Snapchat üzerinden engellediğini gösteren fotoğrafı paylaşmıştı.

Sude isimli genç kadın ayrıca Instagram’da 4,1 milyon takipçisi bulunan sporcu Sergi Constance’nin ve şarkıcı Jason Derulo’nun da kendisine mesaj attığını söyleyerek ifşa etmişti.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Enise Sude’nin Instagram’da 259 bin takipçisi bulunuyor.

İşte Enise Sude ile Dorukhan Toköz arasında geçen diyalog;

 

 

 

 

 

Fatih Terim’den Belhanda’ya olay yaratacak sözler ‘Hasta ya, ruh hastası’