11 yıl sonra aynı yerde cinayet işledi: Bir ölü, bir yaralı

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 2:17 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 2:17 pm

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Cinayeti işleyen Ali E.’nin aynı yerde 2009 yılında bir kişiyi daha tabancayla vurarak öldürdüğü öğrenildi. Kaçan şüpheli aranıyor.

Aralarında daha önceden husumet olan Ali E. ile Yasin B. karşılaştı. Bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Ali E., iddiaya göre belinden çıkardığı tabancayla Yasin B. ve yanındakilere ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar Yasin B. ile kavgayı ayırmak isteyen Hasan Kuruoğlu’na isabet etti. Şüpheli Ali E. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar, gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Hasan Kuruoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yasin B.’nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

DAHA ÖNCE AYNI YERDE CİNAYET İŞLEMİŞ

Öte yandan, cinayet şüphelisi Ali E.’nin 2009 yılında da aynı adreste çıkan kavgada Yasin B.’nin yakını Muzaffer Balcı’yı tabancayla vurarak öldürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.