10W hızlı şarj cihazına sahip olacak

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2022 Cuma 10:00 am - Güncelleme: 4 Ağustos 2022 Perşembe 3:38 pm

Galaxy Watch 5’in hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor. Manyetik şarj çantasıyla birlikte bilgiler, Twitter’da teknoloji bloglarından SnoopyTech tarafından paylaşıldı.

Bilgiler yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Watch 5’in giyilebilir cihazla birlikte 10W’lık bir manyetik şarj cihazına sahip olacağını iddia ediyor. Bu, en yüksek şarj oranının Watch 4’ün iki katı olacağı anlamına geliyor.

Galaxy Watch 5

Şarj teknolojisinin, yeni çıkacak akıllı saati 30 dakikada yüzde sıfırdan yüzde 45’e kadar doldurma kapasitesine sahip olacağını da sözlerine ekledi. Watch 5 serisinin selefine kıyasla büyük bir pille gelmesi beklendiği için tam şarj süresinin tahmin edilmesinin zor olduğunu belirtmekte fayda var. Tweet ayrıca bir USB-C kablosuyla birlikte manyetik şarj cihazının görüntülerini de içeriyor.

Tipster, hem normal hem de Pro varyantların hızlı şarj teknolojisini destekleyip desteklemediğini açıklamıyor. Ancak bugünkü gelişme, 10W kablosuz şarj desteği ile FCC sertifikasyon veri tabanından geçen Galaxy Watch 5 serisinin  geçmiş raporuyla paralellik gösteriyor.

iPhone 14 serisi A15 işlemciye rağmen performans artışıyla geliyor