108 MP kameralı Realme 9 4G tanıtıldı

Yayın tarihi: 10 Nisan 2022 Pazar 7:00 am - Güncelleme: 9 Nisan 2022 Cumartesi 4:29 pm

Daha önce Realme 9 5G’yi tanıtan Çinli teknoloji şirketi, dün itibariyle de serinin bir diğer modelini yani Realme 9 4G’yi resmen tanıttı.

Realme 9 4G tanıtıldı! 108 MP kamera! Dünün en çok konuşulan ismi hiç kuşkusuz Realme oldu. Düzenlediği tanıtım organizasyonunda birçok yeni cihaz tanıtan Realme’nin, bu yönüyle haftaya damga vurduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Çinli teknoloji şirketi tarafından tanıtılan cihazlardan biri de, Realme 4G oldu. Hatırlayacağınız üzere aslında daha önce, Realme 9 serisine ait farklı cihazlar tanıtılmış ve bazıları satışa da sunulmuştu. Bununla birlikte farklı bir satış stratejisi izleyen Realme, serinin tüm modellerini tek seferde tanıtmak yerine peyderpey ilerlemeyi tercih ediyor. Üstelik Realme’nin bu konudaki tek ilginç stratejisi bu değil.

 

Kısa bir süre önce Realme 9 5G’yi tanıtarak satışa sunan Çinli şirket, bu defa da Realme 9 4G ile karşımıza çıktı. İsminden de anlaşılacağı üzere 4G teknolojilerini destekleyen bu cihaz, sanılanın aksine 5G modelinden birçok konuda daha üstün özelliklere sahip.

 

Realme 9 4G

Realme 9 4C’nin özelliklerine hızlıca bir göz atacak olursak, bu yeni modelde ilk dikkat çeken şey kuşkusuz arka yüzeyde bulunan 108MP’lik Samsung ISOCELL HM6 ana kamerası. Bu devi 8MP’lik ultra geniş açılı sensör ve 2MP’lik makro kamera ile destekleyen Realme, kamera konusunda bir hayli iddialı görünüyor. Ayrıca cihazın ön yüzeyinde ise 16MP’lik bir kameranın bulunduğunu söyleyelim.

 

6,4 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana sahip cihaz gücünü Snapdragon 680 yonga setinden alacak. Selefinin sadece 6GB RAM seçeneğiyle satışa sunulmasının aksine, yeni model 6GB ve 8GB olmak üzere iki farklı bellek boyutuna sahip olacak. Tabi fiyatlar da buna göre değişecek.

Realme tarafından yapılan açıklamaya göre 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanına sahip model 210 dolardan satışa sunulacakken, 8GB RAM +128GB dahili depolama alanına sahip modelin satış fiyatı ise 225 dolar olacak.

Facebook, Rus hükümetinin hesaplarını çökertebilir