100 milyon liralık vurgunun son görüntüleri! Beril Talu dolandırdığı manikürcüsüne maniküre gitmiş

Yayın tarihi: 24 Ekim 2023 Salı 1:17 pm - Güncelleme: 24 Ekim 2023 Salı 1:17 pm

100 milyon liralık vurgun yapan fenomen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun Portekiz’e kaçtığı ileri sürülürken Beril Talu’nun kayıplara karışmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

‘Var Böyle Tipler’ Instagram hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun yakı çevresinden kişileri 100 milyon lira dolandırması gündeme bomba gibi düşerken Talu çiftinin Dilan Polat’ın başına gelenlerden korktuğu için hedefleri olan 500 milyon TL’ye ulaşamadan Portekiz’e kaçtığı ileri sürüldü.

DOLANDIRDIĞI KİŞİLERLE BİR ARAYA GELMİŞ

Günlerdir haber alınamayan çiftten Beril Talu’nun ortadan kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Show Haber’in elde ettiği görüntülere göre iddialara göre Beril Talu, ortadan kaybolmadan önce para topladığı kişilerle bir araya gelmiş.

DOLANDIRDIĞI MANİKÜRCÜSÜNE MANİKÜRE GİTMİŞ

16 Ekim’e ait görüntülerde, Beril Talu hakkında ajansını dolandırdığı iddiasıyla soruşturma açıldı ve hesaplarına bloke kondu. Talu güzellik merkezinde görüştüğü kişilere de bu durumu anlatarak herkese parasını ödeyeceğini anlattı. Beril Talu’nun bu sırada yanında aralarında kredi çekerek bu işe giren manikürcüsü de vardı.

Ünlü isim mağdurlarından kaç para aldığını kağıda not etti. Stresli olduğu gözlemlenen Beril Talu güvenlik kamerasından rahatsız oldu bununla da kalmadı masada bulunan laptop’un da kayıt aldığını düşünerek laptop’u kapatıp açmaya çalıştı.