10.4 milyona mal edilen, Erdoğan’ın açtığı park hizmete alınmadı!

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2021 Pazar 11:25 am - Güncelleme: 25 Temmuz 2021 Pazar 11:25 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Serdivan’da bulunan Şelale Park’ın resmi açılışını 2 Temmuz’da yapmıştı. Şelale Park, üzerinden 23 gün geçmesine rağmen hizmete alınmadı.

İhalesi, Sakarya Serdivan Belediyesi tarafından 30 Haziran 2017 tarihinde yapılan ve 10.4 milyon TL’ye mal olan Şelale Park, 2 Temmuz 2021’de AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi olarak açıldı. Serdivan Belediye Başkanı’nın “vizyon proje” olarak tanımladığı Şelale Park’ın açılışı 23 gün önce yapıldı, ancak hizmete alınmadı. Şelale havuzları sus tutmadı, yürüyüş yollarında ot bitti. İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Burası bir park değil, bölgeye hiçbir katkısı olmayan bir yatırım. Vatandaşın parasının harcandığı atıl haldeki bir yapı” dedi.

“SU HAVUZLARDA TUTULAMADI”

Şelale kısmına deneme için su verildiği, eğim nedeniyle suyun havuzlarda durmadığı ve önünden geçen Kenan Sofuoğlu Caddesi’ne aktığı öğrenildi. Bu sorunun aşılması için yeni tadilatların yapıldığı belirtildi. Parkın yürüyüş yollarında ot bitti, bazı kısımlarında şimdiden tahribat oluştu.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, parkın son durumu ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Burası bir park değil, hiçbir artısı olmayan ve bölgeye hiçbir katkısı olmayan bir yatırım. Vatandaşın parasının harcandığı âtıl haldeki bir yapı. Kesinlikle bölgeye bir değer katmayacaktır. Sakarya başta olmak üzere şehirlerimize böyle değer katmayacak yatırımlar yapılmamalı.”