1 yıl sonra ilk tweetler! Trump Elon Musk röportajı öncesi art arda paylaştı

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 8:10 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 8:10 pm

Eski ABD Başkanı ve kasım seçimleri için ABD Başkan Adayı Donald Trump, Elon Musk’la yapacağı röportaj öncesi X’te 1 yılın ardından ilk kez paylaşım yaptı.

Kasım ayındaki seçimler için Cumhuriyetçilerin ABD Başkan adayı Donald Trump, Elon Musk ile yapacağı röportaj öncesi yaklaşık 1 yıl sonra ilk kez paylaşım yaptı. Trump ilk önce seçim kampanyasına ilişkin bir videoyu paylaştı ardından da paylaştığı tweette, “Benim başkan olduğum zamandan daha mı iyi durumdasınız? Ekonomimiz paramparça oldu. Sınırlarımız silindi. Gerileyen bir milletiz. Amerikan Rüyasını tekrar uygun fiyatlı hale getirin. Amerika’yı tekrar güvenli hale getirin. Amerika’yı tekrar harika yapın” ifadelerini kullandı.

Trump sonrasında ise Elon Musk ile yapacağı röportajın tanıtımını paylaştı.

ABD’li milyarder Elon Musk, sosyal medya platformunu satın almasının ardından 2022’de Trump’ın yasağını kaldırmış, Trump ise 25 Ağustos 2023’te platformda sabıka fotoğrafını paylaşmıştı.

Musk, TSİ 03.00’te Trump ile X’te canlı yayınlanacak bir röportaj yapacak ve röportaj Trump’ın X hesabından yayınlanacak. 2020’de Demokrat Başkan Joe Biden’ı destekleyen Musk, ancak o zamandan bu yana sağa yöneldi ve geçtiğimiz temmuz ayında suikast girişiminin ardından Trump’ı desteklemeye başladı.

Elon Musk, Trump ile röportaj yapacak!

Kaynak: TELE1