1 Mayıs’ta hangi yollar kapalı?

Yayın tarihi: 29 Nisan 2022 Cuma 1:22 pm - Güncelleme: 29 Nisan 2022 Cuma 1:22 pm

İstanbul Valiliği, Maltepe’de yapılacak olan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” etkinliği için kapanacak olan yolları duyurdu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kapalı olan yollar belli oldu. Valilik, belirlenen yolların sabah 06.00’da kapanacağını vatandaşların belirlenen güzergahları kullanmasını gerektiğini bildirdi.

DİSK öncülüğünde olmak üzere işçi ve meslek örgütlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ortak kutlama alanı Maltepe Meydanı olacak. İstanbul Valiliği de bu nedenle etkinlik alanının çevresindeki yolları 1 Mayıs günü sabah 06.00’dan itibaren kapatılacağını duyurdu.

Valiliğin kapatılacak yollarla ilgili açıklaması şöyle:

“İlimizde Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ etkinlikleri kapsamında 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 06.00 itibarıyla etkinlik bitimine kadar kapatılacak yollar ve alternatifi olan güzergâhlar aşağıya çıkarılmıştır.

KAPATILACAK YOLLAR

Turgut Özal Bulvarı (Maltepe – Kartal Sahil Yolu) (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar.

ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR

D-100

Maltepe Bağdat Caddesi.”

Ankara’da 1 Mayıs’ın kutlanacağı yer belli oldu