1. Lig kulübü, satın alacak talipli arıyor!

Yayın tarihi: 25 Haziran 2023 Pazar 5:09 pm - Güncelleme: 25 Haziran 2023 Pazar 5:09 pm

Girensunspor Başkanı Nahid Ramazan, “Yerli, yabancı, yatırımcı, bu kulübü alabilecek, talipli olabilecek kim varsa arkasında çalışmaya hazırım, kulübü hemen kendilerine vermeye hazırız” dedi.

Süper Lig’den 1. Lig’e düşen Giresunspor’un kulüp tesislerinde “Birlik, Beraberlik ve Vefa Buluşması” gerçekleştirildi. Burada konuşan Başkan Nahid Ramazan, kulübü satın alacak bir talipli olduğu taktirde kulübü vermeye hazır olduklarını söyledi.

“ARA VERDİK DİYORUM”

Nahid Ramazan, “Süper Lig’den “düştük’ demiyorum ‘ara verdik’ diyorum. Tekrar mali yapımızı güçlendirip inşallah tekrar Süper Lig’e dönebiliriz, döneriz, bu altyapı, bu enerji bizde var ama 1. Lig için güçlü bir takım kurup, güçlü bir yönetim kurup orada mücadele etmemiz lazım. Çünkü orada da Süper Lig adayı pek çok takım var” dedi.

150 MİLYON LİRAYA İHTİYAÇ VAR

Ara transfer dönemi için ödenmesi gereken borçlar olduğunu vurgulayan Yamak, ocak ayındaki transfer tahtasını açtırmaları için yaklaşık 109 milyon lira gerektiğini söyledi.

AA’nın aktardığına göre Yamak, bu sezon takımı tekrar kurmaları için yaklaşık 50 milyon liraya daha ihtiyaçlarının olduğunu dile getirerek, Giresunspor’un ocak ayına kadar 150 milyon liraya ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Giresunspor’dan TFF’ye “küme düşme kaldırılsın” başvurusu!